Butikker

Colosseum senter tilbyr et mangfold av butikker. 
Ved å klikke på bildene under kommer du direkte til butikkens hjemmesideMENY er et norsk supermarkedskonsept innen dagligvarehandel. Kjeden er Norges største supermarkedkjede

Hva skal vi skrive her?


Gjennom 30 år har butikkmedarbeidere med spisskompetanse innen naturlig helse, trening og velvære bidratt til å gjøre livet litt sunnere og litt bedre –for mange!Jernia går helt tilbake til 1951 da vi ble etablert som et innkjøpssamarbeid for å kunne tilby det norske folk det de trengte til hus og hjem.


Vitusapotek er en apotekkjede med over 300 apotek over hele Norge. Vår oppgave er å dele kunnskapen til over 2000 kompetente ansatte med deg.MENY er et norsk supermarkedskonsept innen dagligvarehandel. Kjeden er Norges største supermarkedkjedeSiden 1982 har vi i Ringo vært en stolt tilbyder av dagens kuleste og mest populære leker, til hundretusenvis av barn over hele Norge.Princess er en av Norges største aktører innen interiør og hjemmetekstil, og er en landsdekkende kjede med 150 butikker.MENY er et norsk supermarkedskonsept innen dagligvarehandel. Kjeden er Norges største supermarkedkjedeMr. Fish er en nyetablert sushi-bar. Deres visjon er å kunne tilby våre kunder kvalitets sushi, og samtidig gi våre kunder den servicen de fortjener.Krishnas Cuisine er vegetarisk restaurant, med veganske og glutenfrie alternativer. Vi tilbyr catering, take away og hjemlevering.MENY er et norsk supermarkedskonsept innen dagligvarehandel. Kjeden er Norges største supermarkedkjedeNordens største dyrebutikk-kjede med 270 dyrebutikker i Sverige, Finland og Norge. Nordens største utvalg av merkevarer innen fôr og utstyr til kjæledyrNille er for deg som ønsker å skape opplevelser og de gode øyeblikkene, enten det er å invitere venner på middag, feire bursdag eller skape den atmosfærenNorli er en ordentlig bokhandel. Norli har et bredt utvalg av bøker, ansatte med god kunnskap - og har vi ikke boka du vil ha, bestiller vi den til deg.


Picard tilbyr et bredt utvalg av frysevarer med deilige råvarer. Hos oss finner du det beste fra det franske og internasjonale kjøkken. Gode smaker. Kvalitetsingredienser. Matglede.

En moderne butikkjede som legger vekt på service, samfunnsansvar, godt vareutvalg og kostnadseffektivitet.

Vin, øl og brennevinsbutikk

Vinmonopolet

MENYs lidenskap er gode matopplevelser. Vi har stort utvalg, høy kvalitet, masse ferskvarer, fristende måltidsløsninger og matarbeidere med matfaglig kompetanse. Vi gir deg den beste handleopplevelsen!

dagligvarebutikk

Meny

Vitusapotek er en apotekkjede med over 300 apotek over hele Norge. Vår oppgave er å dele kunnskapen til over 2000 kompetente ansatte med deg. Vi vet – er vårt løfte til deg som er kunde.

apotek

Vitus apotek

Sunkost er Norges eldste helsekostkjede
Gjennom 30 år har butikkmedarbeidere med spisskompetanse innen naturlig helse, trening og velvære bidratt til å gjøre livet litt sunnere og litt bedre –for mange!

Helsekost butikk

Sunkost

Siden 1982 har vi i Ringo vært en stolt tilbyder av dagens kuleste og mest populære leker, til hundretusenvis av barn over hele Norge. Sammen har vi skapt tusenvis av latterbrøl, evige minner og magiske øyeblikk for de aller viktigste av oss på denne jorden – barna våre

Leketøysbutikk

Ringo

Historien til Jernia går helt tilbake til 1951 da vi ble etablert som et innkjøpssamarbeid for å kunne tilby det norske folk det de trengte til hus og hjem.

Jernvarehandel

Jernia

Norli er en ordentlig bokhandel. Hos oss finner du bøkene du ønsker deg - nesten uansett hva du liker best. Hos Norli finner du til enhver tid mange tusen forskjellige titler innenfor alle kategorier.

Bokhandel

Norli

Nille er for deg som ønsker å skape opplevelser og de gode øyeblikkene, enten det er å invitere venner på middag, feire bursdag eller skape den atmosfæren du drømmer om i hjemmet ditt.

Butikkhandel

Nille

Baker Nordby er et tradisjonelt, og sertifisert håndverksbakeri og konditori som lager kaker, boller og surdeigsbrød. Bakeriet er en familiebedrift som har holdt på siden 1908.

Cafè og bakeri

Baker Nordby

Hos Jønk finner du et fristende utvalg av spennende burgere, milkshakes og fries, i skikkelig amerikansk stil.

SMASH BurGERS

Jønk

Mr. Fish er en nyetablert sushi-bar. Vår visjon er å kunne tilby våre kunder kvalitets sushi, og samtidig gi våre kunder den servicen de fortjener.

sushi restaurant

Mr. Fish

Mester Grønn er Norges største heleide blomsterkjede med over 130 blomsterbutikker fra Alta i nord til Kristiansand i sør. Vår visjon er å skape glede i alle hjem gjennom å tilby våre kunder friske blomster med topp kvalitet, til svært gode priser.

Blomsterbutikk

Mester Grønn

Vi serverer velsmakende vegetarmat laget fra bunnen av, med ferske grønnsaker og eksotiske krydder.
Dyrene, miljøet og din helse er viktig for oss.
Vi inviterer deg til å komme og nyte et måltid som er oppløftende for både kropp og sjel!Vi inviterer deg til å komme og nyte et måltid som er oppløftende for både kropp og sjel!

Vegetarrestaurant

Krishnas Cuisine

Princess er en av Norges største aktører innen interiør og hjemmetekstil, og er en landsdekkende kjede med 150 butikker. Vi er i stadig vekst og opererer i en spennende bransje, og jobber hver dag for å tilby våre kunder flotte kvalitetsvarer til en god pris.

Interiør butikk

Princess

Frisørsalong på Colosseum Senter
Kontakt oss på: 22 69 62 15

Frisør

Colosseum Frisør

Mutsi er en del av MustiGroup – Nordens største dyrebutikk-kjede med 270 butikker i Sverige, Finland og Norge. Ikke bare er vi den største kjeden – men vi har også Nordens største utvalg av merkevarer innen fôr og utstyr til kjæledyr. Vi er kjent for å være spesielt gode på hund og katt.

Dyrebutikk

Musti

Ferske bagels ready to go!

Bagels, grabit & go

GRABIT